Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"ЛеоКарт"

Середа, 12 квітня 2023, 15:07

У Львові за місяць видали майже 500 дублікатів загублених ЛеоКарт

"ЛеоКарт"

У березні в місті видали 468 дублікатів загублених електронних карток "ЛеоКарт".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП "Львівавтодор", у березні цього року у Львові видали 468 дублікатів загублених електронних карток "ЛеоКарт".

"Був випадок, коли "ЛеоКарт" губили аж 5 разів і стільки ж картку доводилося передруковувати. Загалом тільки в березні було видано 468 дублікатів загублених ЛеоКарт" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Повторно виготовити втрачену "ЛеоКарт" можна у Центрі обслуговування пасажирів, або в будь-якому з пунктів прийому документів та видачі пільгових карток. Втрачена картка при цьому блокується.

При собі потрібно мати документ, який посвідчує особу, фото – якщо людина бажає його змінити на новій "ЛеоКарт", а також квитанцію про оплату вартості картки (станом на зараз – 60 грн). У Центрі обслуговування пасажирів вартість нової "ЛеоКарт" можна оплатити на місці через термінал EasyPay.

"Якщо ви знайшли чужу картку, то можете віддати її контролерам, або ж принести у будь-який з пунктів прийому документів та видачі пільгових "ЛеоКарт". Ми зв’яжемося із власником і віддамо її, якщо вона ще не є заблокована. Також ви можете зателефонувати на "гарячу лінію" ЛеоКарт: якщо від власника ще не було звернення щодо згуби і картка ще не є на цей момент заблокована, ми сконтактуємо з власником і, за вашої згоди, надамо йому ваш контактний номер телефону, тож ви самі зможете повернути "ЛеоКарт" – додали у підприємстві.

Станом на сьогодні у Львові діють такі пункти прийому документів та видачі персоналізованих "ЛеоКарт": у Центрі обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського, 10, у ЦНАП на вул. Виговського, 32, у ЦНАП на пр. Червоної Калини, 72а, у ЦНАП на вул. Хвильового, 14а, у ЛКП "Господар" на вул. Пасічній, 49б, у Шевченківській РА на вул. Липинського,11, а також працює "гаряча лінія ЛеоКарт" – 0800 303 007.

Додамо, з 13 січня 2022 року у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків, а повний запуск е-квитка у Львові мав відбутися у червні 2022 року. Вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді 2021 року.

Наразі у місті готуються до ІІ етапу функціонування електронного квитка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.