Керівник відділу інвестполітики Львівської ОВА очолив Агенцію регіонального розвитку Львівщини

Вівторок, 25 квітня 2023, 10:19

Агенцію регіонального розвитку Львівщини очолив Орест Фільц.

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод на своїй сторінці у Фейсбуці.

Директором комунальної установи "Агенція регіонального розвитку Львівської області" призначили керівника відділу інвестиційної політики Львівської ОВА Ореста Фільца.

Контракт з новим очільником підпишуть терміном на 3 роки.

"Агенцію регіонального розвитку Львівська обласна рада та Львівська обласна державна адміністрація наново створили спільно у квітні 2021 року. Завдання такого органу – ефективно залучати додаткові ресурси з державних цільових фондів, галузевих програм та міжнародно технічної допомоги для розвитку Львівщини і її громад у всіх важливих галузях" – наголосив Холод.

Зазначимо, Орест Фільц очолив відділ залучення інвестицій Львівської ОВА у квітні 2021 року. Він був студентом магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи Українського католицького університету, до липня 2019 року працював в управлінні інвестицій Львівської міської ради. 

 

На місцевих виборах 2020 року балотувався до Львівської міської ради від Української Галицької Партії, але не пройшов. Також у 2019 році він був помічником на громадських засадах народної депутатки від Голосу Галини Васильченко.

 

Додамо, у квітні 2021 року депутати Львівської облради створили оновлену Агенцію регіонального розвитку Львівської області, попередню установу, яку очолював Тарас Баранецький, начальник Львівської ОДА Максим Козицький ліквідував у січні того ж року.

Конкурс на посаду керівника КУ "Агенція регіонального розвитку Львівської області" стартував на початку квітня цього року.

Мітки: Агенція регіонального розвитку Львівщини, новини львова, Орест Фільц