Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропідстанція на Львівщині

Вівторок, 23 травня 2023, 14:08

Мешканців декількох вулиць Львова попереджають про можливі вимкнення світла

електропідстанція на Львівщині

Через ремонт підстанції у Львові на декількох вулицях можливі перерви в електропостачанні.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні енергетики проводять реконструкцію обладнання високовольтної підстанції у Львові. Ремонтні роботи триватимуть до 30 вересня цього року.

Через це можливі тимчасові перерви в електропостачанні на вулицях Кульпарківській (разом з прилеглими вулицями), Симоненка, Любінська, Городоцька (район Привокзального ринку, з прилеглими вулицями), Виговського, Петлюри, Садова у Львові.

"Електроенергія може бути відсутня як у житлових будинках, так і в різних установ та підприємств на цих вулицях. Відтак, радимо непобутовим споживачам перевірити готовність до роботи автономних джерел живлення. Енергетики проводять планові ремонтні роботи, аби запобігти аварійним відключенням, підвищити безпеку та надійність електропостачання" – наголосили у "Львівобленерго".

Нагадаємо, через ремонти об'єктів енергетичної інфраструктури в області можуть запровадити нові обмеження на електропостачання. Наразі у "Львівобленерго" вже оновили графіки вимкнень світла.

Також раніше енергетики зверталися до мешканців Львівської області з проханням економно використовувати електроенергію з 07:00 до 12:00 год та з 18:00 год 23:00 год через ремонти на електростанціях.

Додамо, на початку травня директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко заявляв, що у липні-серпні в Україні може виникнути дефіцит електроенергії через ремонти об'єктів електричної інфраструктури.

Як заявляв міський голова Львова Андрій Садовий ще у лютому цього року, на Львівщині через російські атаки було знищено майже всі електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.