Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Понеділок, 12 червня 2023, 16:03

Козицький виділив понад шість мільйонів гривень для своїх чиновників

Максим Козицький

Для комфортної роботи посадовців Львівської ОВА у 2023 році додатково виділили 6,5 мільйонів гривень.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 377/0/5-23ВА від 25 травня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділити на програму покращення якості надання публічних послуг 6,5 млн грн, забравши ці кошти з програми "Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів".

"Затвердити розподіл коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2023 рік для департаменту фінансів обласної державної адміністрації за "Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів" на виконання Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2023 рік, у сумі 6 555 667 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Козицький доручив відділу фінансового забезпечення обласної військової адміністрації внести відповідні зміни до кошторисних призначень на 2023 рік.

Нагадаємо, у листопаді 2022 року Максим Козицький підписав розпорядження про затвердження обласного бюджету Львівщини на 2023 рік, у який заклали понад 2 млрд грн на реалізацію обласних програм. 

Тоді ж стало відомо, що 60 млн грн з цієї суми виділили на Програму покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2023 рік, з якої виплачуються премії чиновникам Львівської ОВА.

Згідно з нею, цьогоріч чиновники Львівської ОВА щомісяця отримуватимуть понад 5 тис. грн премії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.