Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відеоспостереження

П'ятниця, 30 червня 2023, 13:10

У Львівській МТГ планують встановити 300 нових відеокамер

відеоспостереження

Цьогоріч у Львівській громаді планують облаштувати близько 300 нових камер відеонагляду.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

До кінця цього року на території Львівської МТГ планують встановити ще близько 300 камер відеоспостереження. Серед локацій – об’єкти критичної інфраструктури, міські парки, перехрестя вулиць, платні паркувальні майданчики, а також населені пункти Львівської громади.

"У деяких з локацій відеонагляд з’явиться вперше, а в деяких – його посилять, встановивши додаткові камери спостереження. Зокрема, розпочнемо монтувати відеокамери на майданчиках для платного паркування. А також – у трьох міських парках: Личаківському, Снопківському та 700-річчя Львова. А у парку ім.І.Франка під відеонаглядом буде і дитячий майданчик "Лис Микита" – наголосив керівник управління безпеки Львівської міськради Максим Смілевський.

Натомість минулого року на території Львівської МТГ встановили понад 250 нових відеокамер. Загалом, на сьогодні загальноміська система відеоспостереження об’єднує понад 1,5 тис. камер.

Нагадаємо, у травні цього року Львівська міськрада замовила за 3,9 млн грн обслуговування системи відеоспостереження Львівської МТГ у київської фірми.

Також у 2022 році виконком Львівської міськради дозволив долучити дані з приватних відеокамер до системи відеоспостереження Львова та встановити 470 нових відеокамер.

Крім цього, місто співфінансує облаштування систем відеонагляду у будинках та на довколишніх територіях за програмою "Безпека житлових кварталів", яку затвердили у грудні 2021 року. Вона передбачає, що закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачують місто і мешканці – 50/50.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.