Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабарі у Львові

Львівська обласна прокуратура

Середа, 12 липня 2023, 10:35

Декана і заступника декана львівського університету підозрюють у хабарництві

хабарі у Львові

Посадовців затримали після того, як вони отримали неправомірну вигоду. 

Двох посадовців одного з вищих навчальних закладів Львова затримали за підозрою у вимаганні та одержанні хабарів від студентів за успішне складання сесії.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, декан та заступник декана факультетів університету вимагали від студентів грошову винагороду за успішне складання заліково-екзаменаційної сесії. 

Посадовців затримали після того, як вони отримали неправомірну вигоду в розмірі майже 22 тисяч гривень: один із фігурантів одержав хабар у розмірі майже 17 500 грн, а інший – 4 500 грн.

Наразі їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області, яким доручили досудове розслідування, розв'язують питання щодо обрання затриманим запобіжних заходів та встановлюються інші причетні особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.