Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ділянка у Рясному

prozorro.sale

Вівторок, 1 серпня 2023, 15:54

У Львові за 15 мільйонів продали землю у промзоні Рясне-2

ділянка у Рясному

Компанія "Онур" придбала на аукціоні за 15,8 мільйона гривень ділянку у промзоні "Рясне-2".

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради продало у системі ProZorro земельну ділянку, площею 1,3250 га у промисловій зоні "Рясне-2". 

Ділянку придбала компанія ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" за 15 800 000 грн, натомість стартова вартість землі становила 15 025 500 грн.

Як вказано у закупівлі, ділянка призначена для розміщення будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та інших галузей промисловості.

За даними аналітичної системи YouControl, фірма "Онур Конструкціон Інтернешнл" зареєстрована з 2004 року у Києві, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхcан Ченінджевізи й львів'янин Олег Фаріон.

Олег Фаріон є керівником двох турецьких будфірм: ТОВ "Емт Ерімтан Мюшавірлік Тааххют Тіджарет А. Ш." (зареєстрована у Львові у 2017 році) та ТОВ "Європавер Україна" (зареєстрована у Львові в жовтні 2019 року). Також він керує ПП "Глорія" (смт Брюховичі), що займається обслуговуванням напоями, та належить мешканці Брюхович Олені Караахметоглу.

Компанія "Онур" є підрядником багатьох ремонтних робіт із будівництва доріг на Львівщині. 

Нагадаємо, у серпні 2022 року міськрада продала "Онур" ділянку площею 1,6 га у промзоні "Рясне-2" за 16 млн грн, а у листопаді минулого року компанія придбала у Рясному-2 ділянку площею 0,42 га за 5,2 млн грн.

Додамо, у червні міськрада виставила на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.