Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

Середа, 23 серпня 2023, 13:06

Комунальну діяльність львівської господарниці Маруняк визнали задовільною

Ірина Маруняк

Депутати визнали задовільною роботу заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк.

Сьогодні, 23 серпня, на сесії Львівської міської ради депутати заслухали звіт заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк та визнали її роботу задовільною.

"За" проголосували 39 депутатів.

Зокрема, Маруняк відзвітувалася про результати своєї роботи з лютого 2021 року до липня цього року. Йшлося про її діяльність у роботі виконавчого комітету, розв'язання проблем критичної інфраструктури Львівської МТГ, розв'язання питань інженерних мереж, діяльності комунальних підприємств, здійснення закупівель за бюджетні гроші, пов'язаних із діяльністю об'єктів критичної інфраструктури.

За результатами звіту депутати визнали роботу Маруняк задовільною й, відповідно до цього, постановили преміювати її.

Нагадаємо, з червня 2019 року Ірина Маруняк працює заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства. У травні 2017 року її призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, яке вона й очолювала до цього.

Додамо, у травні цього року депутати зареєстрували ухвали про звіти ще трьох заступників міського голови Львова. 

Також депутати напрацювали проєкт ухвали про створення комісії з питань діяльності виконавчого комітету та контролю за його рішеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.