Громада та депутати Східниці хочуть розірвати договір про оренду із обласною лікарнею

Середа, 6 березня 2013, 12:17

Депутати Східницької селищної ради ініціюють  розірвання договору оренди нерухомого майна між Східницькою сільрадою та Комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівська обласна лікарня відновного лікування».

Про це Варіанти повідомила прес-служба Східницької селищної ради.

Таке рішення було прийняте на сесії Східницької селищної ради.

Йдеться про взяту із 2010 рок в оренду на 10 років будівлю Східницької селищної ради на вул. Промисловій, 10 б.

«Умови договору за цей період зі сторони обласної лікарні не виконується. Згідно з умовами договору мали б бути виконані ремонтні роботи щодо маніпуляційної  кімнати, не була влаштована кімнату відпочинку персоналу та туалет, а також не влаштована нова міні котельня для здійснення теплопостачання швидкої у Східниці. Ремонт в цих приміщення зроблений коштами місцевих підприємців», – зазначено у повідомленні.

За словами селищного голови Східниці Івана Піляка, оприлюднений проект рішення Львівської облради «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Львівської області будівель центральної міської лікарні м. Борислава у смт. Східниця» залишає курорт Східницю без приміщення для швидкої допомоги.

У зв’язку із цим депутати та громада ініціювали розірвання договору оренди із обласною лікарнею відновного лікування.

«Бюджет Східниці виконується, тому є можливість привести дане приміщення до вимог, що відповідає нормам функціонування швидкої допомоги, яка може обслуговувати не тільки мешканців та відпочиваючих Східниці, а й навколишні села ( Майдан, Новий Ккропивник, Старий Кропивник, Довге-гірське, Рибник)», – пояснено у повідомленні.

Також депутати Східницької  сільради звернулися до Бориславської міськради із проханням передати приміщення будівель Бориславської центральної міської лікарні у Східниці на баланс Східницької селищної ради.

Нагадаємо, депутати Бориславської міськради також проти передання на баланс КП Львівської облради приміщень міської лікарні.

Мітки: лікарня, Східниця, угода