Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Алея пам’яті захисників

sambircity.gov.ua

Четвер, 14 грудня 2023, 09:46

У Самборі відкрили Алею пам’яті захисників України

Алея пам’яті захисників

На алеї розмістили інформаційні стенди про 66 військовослужбовців з Самбірської громади, які загинули, обороняючи Україну від російської армії.  

Про це повідомила пресслужба Самбірської міської ради.

Вчора, 12 грудня, на вулиці Богдана Хмельницького у Самборі урочисто відкрито "Алею пам’яті героїв", яка є виставкою інформаційних стендів про 66 військовослужбовців з Самбірської територіальної громади, що загинули, обороняючи Україну від російської ворожої армії.

"Тут встановлено портрети військовослужбовців нашої громади, які боронили Україну від російської ворожої армії. Імена цих героїв вже увійшли в новітню історію нашої держави" – йдеться у повідомленні.
 
На інформаційних банерах розміщена інформація про кожного воїна, де і коли загинув, підрозділи, у яких служив, його фотопортрет та ін.
 
Як повідомили у Самбірській міській раді, виставка є тимчасовою, а після закінчення війни у місті для вшанування захисників і захисниць планують спорудити великий меморіал на площі Пам’яті.
 
 
Пам'ять новітніх героїв молитвою вшанували родичі полеглих захисників, військові та побратими, представники влади міста, священики та громада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.