Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Будівницвто

візуалізація

Четвер, 21 грудня 2023, 10:14

Дві новозведені фірми добудовуватимуть ЖК біля супермаркету Метро 2 у Львові

Будівницвто

Львівська міськрада дозволила збудувати 8-поверхові будинки з підземним паркінгом на вулиці Довгій, 30-30Б.  

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Вчора, 20 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно рішення, на вул. Довгій, 30, 30Б у Львові збудують багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом, при цьому знесуть існуючі будівлі. Будинки зведуть на земельних ділянках площею 0,1724 га та 0,1 га. 

На цій території вже ведеться будівництво нового ЖК, відтак рішенням міськради дозволили добудувати будинки останньої черги здачі. Згідно з візуалізацією вони матимуть 8 поверхів, на першому поверсі планують торгово-громадські приміщення. 

"У цьому комплексі планувалось ще у попередніх чергах і реалізовано приміщення для денного перебування дітей. Також надійшов гарантійний лист про те що заявник гарантує долучитись способом фінансування, на розвиток інфраструктури, зокрема заїздів, доїздів та виїздів до вулиці Довгої" – пояснив Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови на реконструкцію затвердили  ТзОВ "ГАО-20" та ТОВ "Перспектива Плюс Девелопмент". За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "ГАО-20" створили у Львові лише три роки тому, воно зареєстроване на вулиці Княгині Ольги, займається організацією будівель, а власником є Габуда Олег, який володіє декількома підприємствами у Пустомитах, а також базою відпочинку "Озерний Край" у цьому ж районі.

ТОВ "Перспектива Плюс Девелопмент" також створене лише 2 року тому у Львові на вулиці Рубчака, його власником є Михайло Перець. Він також є керівником ОСББ "Коновальця 21", якому у 2021 році виконком Львівської міськради дозволив збудувати 6-поверхий будинок на місці стародавньої вілли на вул. Коновальця, 21.

Нагадаємо, у 2019 році Львівська міськрада дозволила збудувати багатоповерхівку з підземним паркінгом на вулиці Довгій, 30-А, що біля супермаркету "Метро-2".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.