Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб А. Садового

Середа, 31 січня 2024, 13:50

Садовий ловитиме на живця корупціонерів у власному кабінеті

Андрій Садовий

У Львівській міськраді створять робочу групу для оцінювання корупційних ризиків.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №16 від 24 січня 2024 року.

Андрій Садовий підписав розпорядження, згідно з яким у Львівській міськраді створять робочу групу, яка має провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності мерії.

"З метою практичної реалізації принципів та цінностей, проголошених у Декларації розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування, проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Львівської міської ради та розроблення і впровадження інструментів доброчесності у діяльності виконавчих органів Львівської міської ради провести оцінювання корупційних ризиків у Львівській міській раді у форматі самооцінювання" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, до 30 січня цього року у міськраді мають обрати кандидатури для включення до складу цієї робочої групи.

Робоча група повинна до 1 червня цього року провести оцінювання корупційних ризиків у Львівській міській раді та до 1 серпня розробити, підготувати та подати на затвердження Львівській міській раді Антикорупційну програму.

Нагадаємо, у 2023 році Львівщина зайняла перше місце серед інших областей України у реєстрі корупціонерів НАЗК.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.