Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ломакович віталій

П'ятниця, 22 березня 2024, 11:38

Ломакович відкидає звинувачення у корупції

ломакович віталій

Благодійний фонд «Мрії здійснюються» заявляє про його невинуватість

Віталій Ломакович, бізнесмен,  засновник та голова правління благодійного фонду «Мрії здійснюються», відкинув усі звинувачення у причетності до розкрадання державних коштів.

Про це повідомив заснований ним фонд «Мрії здійснюються», який висловив здивування та обурення у зв’язку з порушенням кримінальної справи проти Ломаковича.

Фонд підкреслив, що Ломакович є відомим меценатом і благодійником, який з 2008 року активно підтримує дітей з особливими потребами, захисників України, та інших, хто потребує допомоги. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, фонд надав значну допомогу українській армії, передавши обладнання та матеріали на суму понад 27 млн. грн.

Благодійний фонд «Мрії здійснюються» закликав до неупередженого розслідування та справедливого судового процесу, а також до об’єктивного висвітлення подій у ЗМІ, відповідно до високих стандартів журналістики.

Нагадаємо, Віталія Ломаковича та шістьох його спільників звинувачують у привласненні 44 мільйонів гривень під час реконструкції військового ліцею в Червонограді. Віталій Ломакович спільно з батьком голови Львівської ОВА Зіновієм Козицьким володіє ТОВ "Нормаз Плаза" та є співзасновником ТОВ "Компанія з управління активами "Оптіма-капітал".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.