Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Четвер, 21 березня 2024, 12:45

Під інфраструктуру для багатоповерхівок на Миколайчука планують виділили нову ділянку

будівництво у Львові

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про надання нової ділянки для підведення інфраструктури до багатоповерхівок для переселенців.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 18 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити ЛКП "Львівавтодор" проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у постійне користування на вул. І. Миколайчука.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 0,0900 га, що знаходиться на вул. І. Миколайчука у Шевченківському районі Львова й перебуває у комунальній власності.

Ділянка прилягає до території, де триває будівництво багатофункціонального комплексу з житлом для тимчасового проживання переселенців. ЛКП "Львівавтодор" планує використати цю земельну ділянку для облаштування об’єктів інфраструктури до багатоповерхівок для переселенців.

"Затвердити ЛКП "Львівавтодор" проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,0900 га на вул. І. Миколайчука у постійне користування для облаштування об’єктів інфраструктури, необхідних для забезпечення функціонування житлових будинків для внутрішньо переміщених осіб за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування" – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, у грудні 2023 року на вул. Миколайчука, поблизу реабілітаційного центру Unbroken, підрядник ТОВ "Будівельна компанія "Прогресбуд" розпочав будівництво першого з восьми будинків, де будуть проживати поранені переселенці, які проходять реабілітацію.

На будівництво цього житла Європейська комісія у рамках проєкту "Житло для ВПО і відновлення звільнених міст України" виділила 19,5 мільйонів євро грантових коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.