Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Жолоб

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 5 квітня 2024, 11:58

У Львові призначили нового керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій

Андрій Жолоб

Керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій замість Світлани Ткачук став військовослужбовець Андрій Жолоб.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 5 квітня, колишній керівник медичної роти 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Андрій Жолоб став керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

"Ветерани, повертаючись у мирне життя, часто розгублені й взагалі не знають, що робити. Отримувати якісь виплати, їх вибивати і домовлятися – це соромно для багатьох. Я дуже хочу, щоб ветерани потрапляли в наші колективи у наших робочих центрах, тому що ніхто так не зрозуміє цієї справи, як сам воїн. Ми маємо готувати наступні покоління до того, що вони теж будуть воювати, і наша робота – освітня, з Пластом, зі школами, з вишами – теж мусить бути. Також важливо якнайкраще розуміти медичну складову, бо завжди є багато моментів щодо питань медично-юридичних" – наголосив Андрій Жолоб.

Зазначимо, Жолоб до повномасштабного вторгнення працював лікарем-травматологом, а вищу освіту здобув у Львівському національному університеті ім. Данила Галицького.

Також він працював журналістом (з 2004 року на РадіоМан, Радіо Люкс ФМ Львів) та ведучим святкових подій (включно з Євро-2012, фінал Ліги Чемпіонів у Києві та ін.), гітарист і вокаліст панк-рок групи "Бетон".

Нагадаємо, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Він розташований на вул. Пекарській, 41, його створили у 2016 році. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Центр з 2017 року до березня 2024 року очолювала Світлана Ткачук, яка перейшла на посаду радника міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.