Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Світлана Ткачук

city-adm.lviv.ua

Середа, 13 березня 2024, 15:30

Керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій стала новою радницею Садового

Світлана Ткачук

Світлана Ткачук перейшла на посаду радника міського голови Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 березня, під час апаратної наради стало відомо, що керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій Світлана Ткачук стала радницею міського голови Львова Андрія Садового.

Наразі виконувати обов’язки керівника буде Наталія Мазурок, заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

"Перед Центром допомоги захисникам зараз, в час повномасштабного вторгнення, стоять нові виклики, тому ми є в пошуку людини, яка буде готова взяти на себе цю непросту нішу" – наголосила керівниця департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Валентина Бартошик.

Зазначимо, Світлана Ткачук очолювала центр з 2017 року. Він розташований на вул. Пекарській, 41, його створили у 2016 році. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Додамо, нещодавно Дмитро Міхалець став радником міського голови Львова Андрія Садового з питань ветеранів та людей з інвалідністю, а також з січня цього року Ірину Маруняк призначили радницею міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.