Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

внутрішні війська

uk.wikipedia.org

Четвер, 17 квітня 2014, 09:49

У Маріуполі СБУ та міліція відбили напад на військову частину

внутрішні війська

Сьогодні вночі, у відповідь на напад на військову частину Національної гвардії в Маріуполі, підрозділи МВС провели операцію щодо локалізації банди нападників, які налічували близько 300 осіб.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає прес-служба Міністерства.

Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами та «коктейлями Молотова» і відкрили вогонь по вартовим, нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, – при повторенні атаки – вогонь на ураження.

По тривозі були піднято всі підрозділи міліції УВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєної міліції і Нацгвардії після короткого бою банду розсіяли та в основному роззброєно.

Враховуючи настільки агресивним був напад на військову частину, угрупування МВС, за рішенням АТЦ, було підкріплене спецназом «Омега», перекинуті вертольоти. Зараз СБУ разом з міліцією документують факти.

Операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї з озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції.

– Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, які нападали на частину – 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку і телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників, зазначив Аваков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.