Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кордон

ua.comments.ua

Четвер, 17 квітня 2014, 12:35

Для організованих груп туристів спрощено переїзд кордону з Польщею

кордон

З першого квітня створено можливість комфортного проходження прикордонного оформлення осіб, які перетинають кордон Польщі автобусами і організованими групами туристів.

Водночас спрощення стосується лише Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща, передає прес-служба Львівської ОДА.

Основним елементом цієї можливості є попередження прикордонних служб про запланований перетин кордону через вибраний пункт пропуску організованою групою туристів автобусом.

Для цього необхідно подати заявку на переїзд автобуса щонайменше за 48 годин до запланованого перетину кордону та правильно заповнити формуляр, який розміщений на Інтернет-сторінці Надбужанського відділу Прикордонної варти в закладці «ЗАЯВКА НА ПЕРЕТИН» (ZGLOS PRZEJAZD) за адресою –   www.nadbuzanski.strazgraniczna.pl.

До слова, з української сторони також існує можливість прискорення процедури проходження прикордонного контролю організованими туристичними групами, які слідують через міжнародні пункти пропуску державного кордону України.

Додамо, що на Львівщині до Надбужанського відділу належить пункт пропуску в Гребенному (з української сторони – Рава-Руська).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.