Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

набережний квартал

П'ятниця, 22 серпня 2014, 12:04

«Набережний квартал» навчатиме дітей розбудові держави

набережний квартал

Напередодні головного свята нашої держави «Набережний квартал» проведе для дітлахів майстер-клас з кладки цегли та влаштує справжнє свято для малечі Львова.

Про це повідомила прес-служба "Набережного кварталу".

Дійство розпочнеться в День Державного прапора України у суботу, 23 серпня, в парку ім. Івана Франка у Львові, о 16-00. В програмі заходу, окрім будівельних майстер-класів, передбачено також низка різноманітних конкурсів для малечі, веселих забав та, звісно, призи активним майбутнім будівничим нашої держави.

Як прокоментував задум один із співзасновників проекту Юрій Сусляк: «Набережний квартал» соціально-відповідальна компанія. Ми не могли оминути відзначення найбільшого свята держави і підготували невеличкий подарунок для дітлахів княжого міста Лева з нагоди 23-ї річниці Незалежності України. Саме змалечку треба виховувати у дітей любов до Батьківщини та привчати їх до праці», - переконаний співзасновник «Набережного кварталу».

Юрій Сусляк підкреслив: «Справжню незалежність України треба виборювати, будувати цеглинка за цеглинкою та берегти! Отож, з нагоди цього величного свята дозвольте побажати усім миру та злагоди у Ваших оселях, а також міцного здоров’я та добробуту!»

Для довідки:
«Набережний квартал» - це новий проект зі створення житлового комплексу в м. Львові на вул. Пулюя, 36, який здатний задовольнити найвибагливіші побажання в комфортному та доступному житлі своїх майбутніх мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.