Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

mvs.gov.ua

Понеділок, 27 липня 2015, 10:27

На кордоні з Польщею спіймали львів'ян, які займалися збутом наркотиків в Україні

наркотики

На одній із митниць на українсько-польському кордоні правоохоронці вилучили велику партію наркотичних таблеток, а також затримали контрабандистів і замовника.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Відтак, 24 липня, львів’янин та мешканець Львівської області намагались перетнути польсько-український кордон та завезти в Україну 1050 таблеток, що містять наркотичну речовину «бупренорфін». Таблетки були упаковані у дві коробки з-під вівсяних пластівців та лежали на задньому сидінні автомобіля контрабандистів серед продуктів харчування. За цінами «чорного ринку» вартість вилученої речовини становить більше 600 тис грн. 

«Перекрити цей міжнародний канал постачання наркозасобів в особливо великих розмірах нам допомогли працівники міжрегіонального відділу прикордонної служби. Також ми провели оперативні заходи, під час яких затримали замовника цієї партії – 27-річного мешканця Львівщини. Характерно, що ніхто в цих осіб раніше не притягувався до кримінальної відповідальності», - розповів начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна. Також правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки затриманих та інші епізоди їх злочинної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.