Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська митниця

Четвер, 11 лютого 2016, 18:24

Львівською митницею керуватимуть міжнародні компанії

Львівська митниця

Уряд залучає міжнародні компанії до управління чотирма митницями, у тому числі й львівською.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив сьогодні, 11 лютого, під час відкритого засідання Кабінету Міністрів України прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, уряд залучає міжнародні компанії до управління Волинською, Львівською, Чернівецькою та Закарпатською митницями.

"Це компанії, які мають досвід боротьби з корупцією на митницях, здатні повністю змінити систему обслуговування і систему управління", – зазначив Арсеній Яценюк.

За його словами, нова система управління передбачає спрощення отримання митних послуг і збільшення доходів бюджету з митниць.

Наразі у Львівській, Чернівецькій, Волинській та Одеській областях уже запроваджувався експеримент щодо спрямування додаткових доходів із митниць на будівництво доріг. У всіх областях, крім Одеської, цей експеримент виявився успішним: три області направили на будівництво доріг додаткові доходи із митниць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.