Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг

zora-irpin.info

П'ятниця, 22 липня 2016, 12:30

Укравтодор виніс догани сімом керівникам обласних служб

ремонт доріг

У семи областях виявили невідповідність якості поточного та середнього ремонтів.

Про це йдеться на офіційному сайті Держагентства автомобільних доріг України.

З 1 по 6 липня Держпідприємство «Дорцентр» перевірив виконання робіт із поточного середнього ремонту та виявив порушення якості та контролю за нею у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Харківській та Чернігівській областях.

Відтак начальники служб автодоріг в цих регіонах отримали догани за невиконання своїх професійних обов’язків. Відповідний наказ підписав 18 липня т. в. о. голови Укравтодору Євгеній Барах.

«Вперше за багато років Укравтодор має значне фінансування на відновлення дорожньої мережі країни. Ми взяли на себе відповідальність за якісне та ефективне використання цих коштів, тому халатність у роботі для нас неприпустима. Перевірки продовжаться і, я сподіваюся, що всі нарешті навчаться виконувати свої професійні обов’язки так, щоб нам не було за них соромно, а дорожня галузь поверне довіру громадян до своєї роботи», – розповів Євгеній Барах. 

Зокрема під час перевірки в областях виявили такі порушення:

- асфальтобетонна суміш не відповідала нормативним вимогам у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській та Чернігівських областях; 

- була відсутня погоджена схема організації дорожнього руху, місця виконання робіт об лаштовані з порушенням у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Рівненській, та Чернігівській областях;

- відсутній технічний нагляд з боку Служби в Івано-Франківській області;

- невідповідність товщини влаштованих шарів покриття в Івано-Франківській області;

- занижене узбіччя у Вінницькій, Івано-Франківській, Харківській та Чернігівській областях;

- зідсутня горизонтальна дорожня розмітка у Чернігівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.