Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська митниця

Понеділок, 8 серпня 2016, 17:54

В Україні запрацює міжрегіональна митниця

Львівська митниця

Сьогодні уряд схвалив постанову про створення міжрегіональної митниці ДФС.

Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

Відтак, міжрегіональна митниця Державної фіскальної служби створена для посилення контролю над роботою місць митного оформлення та зменшення зловживань.

Працівники міжрегіональної митниці можуть, за потреби, втручатись у роботу будь-якої митниці країни. Зокрема, міжрегіональна митниця матиме право здійснювати повний митний контроль, перевіряти відомості у митних деклараціях та правильність нарахування митних платежів, виявляти та припиняти порушення законодавства.

Як зазначили у міністерстві, під час перебування працівників міжрегіональної митниці, місцеві митники відсторонюються від виконання своїх обов’язків. Також створення міжрегіональної митниці не передбачає збільшення штату ДФС.

Нагадаємо, з серпня на митницях запроваджено систему електронної системи обміну даними "Єдине вікно" для спрощення митних процедур та боротьби з корупцією на митниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.