Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мікропроекти

Понеділок, 30 січня 2017, 18:25

На Львівщині обрали проекти, які подадуть на конкурс мікропроектів-2017

мікропроекти

Львівська облрада затвердила 1300 заявок, які подаватимуть на конкурс мікропроектів місцевого розвитку у 2017 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області затвердила 1300 заявок та персональних склад експертних груп, які оцінюватимуть мікропроекти місцевого розвитку-2017. 

18 експертів розподілили по три у кожному з шести пріоритетів: освітня галузь, народні доми,  заклади охорони здоров’я, ДНЗ, вуличне освітлення та інші пріоритети.

Як розповів начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв’язків облради Іван Собко, до 3 лютого для експертних комісій будуть проведені спеціальні навчання, а з 7 лютого і до 3 березня розпочнеться робота з оцінювання мікропроектів.

«У кожному пріоритеті працюватиме по три експерти, які виставлятимуть бали. До 10 березня секретаріат КР має опрацювати оцінки експертних груп та винести на засідання КР переліки мікропроектів в розрізі пріоритетів згідно рейтингу. Після цього КР дасть час для потенційних переможців надати обласній раді підтверджуючі документи, які засвідчують бюджетне співфінансування», – наголосив Іван Собко.

Нагадаємо, загалом проектів було подано 1303. Найбільшу кількість заявок подали Сокальський, Жовківський та Яворівський райони, Дрогобич, найменше – Дрогобицький, Радехівський та Перемишлянський райони та Моршин.

Цього року граничну вартість мікропроекту збільшено до 400 тис грн, а максимальна субвенція з обласного бюджету становитиме 200 тис грн. Мікропроект повинен відповідати одному із 6 пріоритетів: освітня галузь, ДНЗ, заклади охорони здоров’я, народні доми, вуличне освітлення та інше (проекти, що не дублюються діючими обласними програмами).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.