Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Вівторок, 31 січня 2017, 16:45

Гірняк обиратиме керівника Галсільлісу

Володимир Гірняк

Володимира Гірняка обрали головою конкурсної комісії із відбору визначення генерального директора "Галсільліс".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за створення комісії з конкурсного відбору генерального директора обласного комунального спеціалізованого підприємства "Галсільліс".

Це рішення підтримали 46 депутатів.

Йдеться про створення комісії, яка повинна обрати голову "Галсільлісу" на конкурсів основі.

Головою комісії депутати обрали Володимира Гірняка, заступника голови Львівської обласної ради, а його заступником став Микола Бандра – начальник управління майном спільної власності обласної ради.

Також у склад комісії увійшли: Ігор Комарницький – голова постійної комісії з питань майна та приватизації облради; Тарас Вервега – голова постійної  комісії з питань євроінтеграції облради; Андрій Білоус – голова постійної  комісії з питань екології, Михайло Ільницький – директор ДП "Боринське лісове господарство"; Мар'ян Лозинський – проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку ЛНУ ім. І. Франка тощо.

Нагадаємо, з 12 січня 2017 року в.о. генерального директора ЛГП "Галсільліс" призначили Володимира Мельника. Попередній очільник підприємства Петро Пешко у вересні 2016 року написав заяву на звільнення, однак з того часу до січня він залишався в.о. директора підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.