Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Свобода"

kinowar.com

Понеділок, 15 травня 2017, 15:07

Свободівці пересварилися з керівництвом Львівської облради через стільці

ВО "Свобода"

Свободівці не можуть порозумітися з Валентином Харловим через стільці, тому звинувачують його у перешкоджанні діяльності фракції в облраді.

Про це повідомляє "Вголос".

Як зазначив у коментарі виданню помічник керівника фракції ВО "Свобода" Віталій Горбатенко, сьогодні керуючий справами облради Валентин Харлов зайшов у кабінет, в якому працюють депутати, і повідомив, що йому потрібно забрати звідти майно.

Відтак Валентин Харлов забрав із кабінету стільці. Такий вчинок депутати розцінюють як перешкоджання діяльності фракції ВО "Свобода".

Водночас Валентин Харлов у соцмережі пояснив, що свободівці самі забрали стільці з холу Львівської облради, тому просив їх поставити у коридор.

"Це крісла, які були у холі облради для загального користування. Для тих, хто приходив на зустрічі, міг там посидіти і почекати, написати листи. Смішно, але вже цікаво, що на те скаже голова фракції, бо прикривались ним", – написав Харлов у Facebook.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.