Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

Середа, 25 квітня 2018, 11:30

Богдан Чечотка став директором психлікарні

Богдан Чечотка

Керівником КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" обрали Богдана Чечотку.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на засіданні конкурсна комісія з відбору керівників закладів охорони здоров’я Львівської облради обрала керівника КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня"

Відтак, очолив лікарню Богдан Чечотка. За його кандидатуру члени комісії віддали 6 голосів, за Богдана Губара – 1 голос.

Зазначимо, свої кандидатури на участь у конкурсі на посаду головного лікаря цієї лікарні подали Олександр Губар та Богдан Чечотка.

Богдан Чечотка є директором ТзОВ "Авто Спа Україна", до цього очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. У жовтні 2016 року він написав заяву на звільнення за власним бажанням.

На початку січня начальник управління спільної власності Львівської облради Микола Бандра підписав наказ про призначення Олександра Губара на посаду в.о. головного лікаря до призначення нового директора закладу. До цього головним лікарем лікарні був Олександр Фільц.

Нагадаємо, конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого цього року. Загалом на посади директорів 14 медичних комунальних закладів претендував 21 кандидат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.