Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

книги

П'ятниця, 18 січня 2019, 10:26

На Львівщині визначили нагороду за кращу поетичну збірку патріотичної тематики

книги

Львівська облрада приймає твори на літературну премію ім. Катерини Мандрик-Куйбіди, переможець якої отримає 50 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Львівська облрада оголосила про прийом творів на здобуття обласної літературної премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди у 2019 році, яку призначають у галузі національного державотворення за найкращу поетичну збірку патріотичної тематики.

Призовий фонд премії становить 50 тис грн, а до розгляду прийматимуться збірки поезій українською мовою, що були опубліковані протягом останніх трьох років.

Крім цього, до розгляду не будуть допущені твори, що вже були відзначені іншими літературними преміями, а також тими, хто не проживає на Львівщині.

Премію присудять не тільки трьом авторам-переможцям, а й кращому творі в номінації "Молода надія". Її вручення відбуватиметься у Львові в останній тиждень травня.

Матеріали на здобуття премії приймають до 15 квітняцього року у Львівську обласну організацію Національної спілки письменників України.

Додамо, у грудні Львівська міськрада оприлюднила переможців Премії міста літератури ЮНЕСКО, лауреатом премії став Петро Яценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.