Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кандидати у нардепи

П'ятниця, 21 червня 2019, 12:45

Участь в позачергових виборах візьмуть 45 політиків та діячів з Львівщини

кандидати у нардепи

ЦВК зареєструвала 45 кандидатів на вибори до Верховної Ради по мажоритарних округах з Львівщини.

Станом на сьогодні Центральна виборча комісія зареєструвала 45 кандидатів в народні депутати в 12 виборчих округах Львівщини, найбільше – 7 зареєстрували у окрузі №122.

Зокрема, від ОВО №115 балотуватиметься голова ГО "Кращий Сихів" Наталія Піпа. Вона йде від партії "Голос", а також зареєстровані самовисуванці Юрій Михальчишин та Володимир Квурт.

Від ОВО №116 йдуть на вибори самовисуванці Володимир Доманський, Ігор Зінкевич, представниця партії "Самопоміч" Ірина Подоляк, депутат Львівської міськоїх ради від Громадянської позиції Валерій Веремчук та чиновниця Львівської міської ради Марта Романяк від Голосу.

Від округу №117 ЦВК зареєструвала представника партії "Громадська позиція" Тараса Стецьківа,чинного народного депутата Оксану Юринець, гендиректора АТ "Троттола" Ярослава Рущишина від Голосу.

Тим часом, від округу №118 у народні депутати балотуються самовисуванці Богдан Дубневич, Орест Косик, Ірина Юськевич, Галина Васильченко від Голосу та Уляна Дорош від Громадянської позиції.

У ОВО №119 зареєстрували самовисуванця Олександра Тіщенка, самовисуванця депутата Львівської міської ради та голову Радехівської РДА Сергія Іваха, а також Олега Шибу від Голосу.

Від округу №120 на парламентські вибори йдуть: самовисуванець Ярослав Дубневич,представник партії "Громадянська позиція" Володимир Гірняк, Тарас Елейко від Голосу.

У окрузі №121 ЦВК зареєструвала аж 5 кандидатів в народні депутати: самовисуванці Віктор Жолобович та Павло Малихін, представник партії "Правий сектор" Михайло Алєксєєв, висуванець від партії "Громадянська позиція", нардеп Богдан Матківський, Дмитро Огньов від Голосу.

7 кандидатів зареєстрували у ОВО №122: самовисуванці Андрій Гнатуш, депутат Львівської обласної ради Роман Демчина, Роман Онисько, Сергій Ушарук, депутат Львівської обласної ради Андрій Думавід політичної партії "Громадянська позиція", самовисуванець депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський, Віталій Андрейко від Голосу.

У окрузі №123 ЦВК зареєструвала самовисуванця, чинного народного депутата Тараса Батенка та депутата Львівської міської ради від Української Галицької Партії Тараса Чолія, який балотується від Голосу.

У окрузі №124 зареєстрували кандидата від партії "Громадянська позиція" Олега Мусія, чинного народного депутата, а також Валентину Ведровську від Голосу.

У окрузі №125 балотуватимуться три кандидати-самовисуванці – Василь Курій, чинний нардеп Андрій Лопушанський, президент Асоціації українських банків Андрій Дубас.

В останньому ОВО №126 зареєстрували таких кандидатів: самовисуванець Андрій Кіт, чинний нардеп та висуванець від "Громадянської позиції" Олег Канівець, Володимир Гаврон від Голосу.

Додамо, станом на 18 червня ЦВК зареєструвала 27 кандидатів на вибори у виборчих округах Львівщини, а 20 червня – заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, який балотуватиметься від Самопомочі у виборчому окрузі №115.

Ще 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.