Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Понеділок, 8 липня 2019, 11:12

Зеленський презентував у Львові Мальського усієї Галичини

Маркіян Мальський

Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

В суботу, 6 липня, Президент України Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Представлення відбулося у Львівському національному університеті імені Івана Франка під час робочої поїздки Володимира Зеленського на Львівщину.

Новопризначений голова висловив сподівання на підтримку громадськості та закликав усіх працювати над розвитком регіону єдиною командою.

"Такі важливі сфери як медицина, освіта, наука, дорожнє господарство запрацюють на нових рівнях лише тоді, коли буде потужна економіка. Львівська область і надалі продовжить утримувати важливу позицію в державі. Ті державотворчі процеси, що тривають, будуть однозначно впроваджуватись і надалі. Ми будемо підтримувати стратегічний вектор зовнішньополітичного напряму України" – наголосив Мальський.

Окрім того, 5 липня Володимир Зеленський підписав указ №490/2019 про призначення Маркіяна Мальського головою Львівської облдержадміністрації.

Зазначимо, Маркіян Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконує перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Ще 22 квітня Олег Синютка заявив про рішення піти з посади через перемогу Володимира Зеленського на виборах, відтак з 18 травня й до моменту підписання Зеленським указу про його звільнення він перебував у відпустці.

Зазначимо, 26 червня стало відомо, що президент Володимир Зеленський планує призначити головою Львівської ОДА Маркіян Мальського, тоді ж уряд підтримав призначення Маркіяна Мальського новим очільником Львівської облдержадміністрації.

6 червня Володимир Зеленський офіційно відвідав Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.