Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школи Львівщини

Середа, 29 січня 2020, 16:29

На Золочівщині через грип закрили усі школи району

школи Львівщини

З 29 по 31 січня в усіх школах району оголосили додаткові канікули.

Про це повідомила прес-служба Золочівської РДА.

У Золочівському районі оголосили додаткові канікули для учнів шкіл ,які триватимуть до п'ятниці, 31 січня. Як повідомили у Золочівській РДА, карантин запроваджують через низьку відвідуваність школярів, а також для запобігання поширенню грипу та ГРВІ .

"З метою запобігання поширенню захворюваності на грип та ГРВІ серед учнівської молоді, переривання ланцюга передачі інфекції, враховуючи моніторинг стану відвідування учнями закладів загальної середньої освіти та їх відсутності з причин простудних захворювань, оголошено додаткові канікули для учнів закладів загальної середньої освіти району у період з 29 до 31 січня 2020 року", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, медики не зареєстрували перевищення епідемічного порогу на Львівщині, однак з 20 до 26 січня у області зареєстрували 9 444 випадки захворювання на грип та ГРВІ, з них захворіло 5 287 дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.