Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФК Рух

fcrukh.com

Понеділок, 16 березня 2020, 10:50

Рух зустрічатиме прем'єр-лігу на стадіоні Скіф

ФК Рух

Львівський Рух, в разі виходу до УПЛ, домашні матчі планує проводити на стадіоні Скіф.

Про це повідомляє "UA.Футбол".

Технічний директор Руху Тарас Гордієнко розповів, де в разі виходу в УПЛ львівський клуб планує проводити домашні матчі.

"Серйозність намірів нашого клубу підкреслюється не тільки грою, а в тому числі і тим, що ми серйозно замислюємося, де будемо грати в разі свого підвищення в класі. Схиляємося до того, що домашньою ареною в УПЛ повинен бути стадіон "Скіф", а тому зацікавлені, щоб найближчим часом він відповідав усім стандартам проведення матчів прем'єр-ліги, так і трансляції цих поєдинків" – заявив Тарас Гордієнко.

За його словами, спільно з працівниками телеканалу "Футбол" провели інспекцію арени, щоб визначити необхідні роботи.

"Вже підписали документи між клубом і власниками стадіону - Львівським університетом фізичної культури, – які свідчать загальне розуміння обох сторін в необхідності проведення деяких робіт на "Скіфі". В першу чергу, ми говоримо про необхідність облаштування підігріву поля, збільшення ємності стадіону, створення медіазони. Починати роботи будемо в кінці березня" – додав Тарас Гордієнко.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Юрій Бакалов став новим головним тренером львівського футбольного клубу Рух. 

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.