Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Софія Федина

Середа, 13 травня 2020, 10:30

ДБР передало справу Федини до суду

Софія Федина

ДБР завершило розслідування і подало до суду справу щодо погроз Софії Федини Володимиру Зеленському.

Про це повідомила народна депутатка від "Європейської солідарності" Софії Федині на своїй сторінці у Фейсбуці.

Суд не продовжив запобіжний захід, оскільки терміни минули. ДБР дало папір, що досудове слідство завершено і достатньо доказів для обвинувального акту і передачі справи в суд. Слідчий анонсував клопотання про новий запобіжний захід – навіщо? Він думає, що я в суд не прийду? Судовий розгляд по суті за законом має бути у Львові" – написала Софія Федина.


Закрити справу за відсутністю складу злочину вони не захотіли... тому чекайте Цирк, цирк, цирк. А я чекаю особистих свідчень потерпілого у прямому ефірі!

Нагадаємо, 10 березня Печерський райсуд Києва обрав Федині запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. А 26 листопада 2019 року ДБР скерувало до Генпрокуратури та ВРУ проект повідомлення про підозру Софії Федині через погрозу вбивства президента Володимира Зеленського та надання згоди на притягнення її до кримінальної відповідальності – Федина спільно з Марусею Звіробій записала відео про спілкування Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області. 

Тоді СБУ повідомила, якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що слова Федини і Звіробій були реальною погрозою, то йтиметься про ув'язнення.

А вже у лютому цього року Федині вручили повідомлення про підозру за погрози Президенту України. 

Детальну історію Софії Федини після відео з Марусею Звіробій читайте у статті Варіантів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.