Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн у школі

Вівторок, 26 травня 2020, 13:31

З червня в Україні планують відкрити басейни і запустити залізничне сполучення

басейн у школі

З 1 червня планують впровадити новий етап пом’якшення карантину.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, з 1 червня планується новий етап пом’якшення карантину – відновлення роботи залізниці та автобусного сполучення між містами, відкриття автошкіл, спортзалів і басейнів.

"З 1 червня, якщо будуть досягнуті певні індикатори епідемічної ситуації, планується відкриття басейнів і спортзалів. Також відвідування освітніх занять у групах не більше, ніж 10 осіб. Наприклад, розпочнуть роботу автошколи. Також планується з 1 червня запуск залізничного транспорту і міжобласних перевезень автомобільним транспортом" – наголосив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Додамо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.