Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Понеділок, 31 травня 2021, 11:42

У Львові перекриють нову частину вулиці Шевченка

перекриття руху

Від завтра перекриють для руху транспорту відрізок вул. Шевченка від вул. Залізничної до вул. Єрошенка.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Завтра, 1 червня, розпочнеться третій етап реконструкції вул. Шевченка. Роботи розпочнуться на відрізку від вул. Залізнична до вул. Єрошенка.

Оскільки ця ділянка вулиці буде перекрита для руху транспорту, міські автобусні маршрути № 17 і № 61 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

"Реконструкція всієї вул. Шевченка йде в одній концепції. Дві ділянки ми вже відремонтували і залишається з’єднати їх з третьою. Повністю завершена вулиця позитивно впливатиме на рух транспорту, велосипедистів, буде зручною для пішоходів. Адже там буде чотири смуги для руху транспорту, які в напрямку до центру плавно зменшаться до трьох. Буде смуга для громадського транспорту, будуть замінені світлофорні об’єкти, влаштовані хідники, велодоріжки" − повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Також планується четвертий етап реконструкції вул. Шевченка – від вул. Левандівської до вул. Ковча. У цій частині буде передбачено влаштування пересадкового вузла для приміських автомобілів.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн

Як повідомляли Варіанти раніше, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг, дозволять двосторонній рух приватних авто, облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Також планують облаштувати спільні трамвайно-автобусні зупинки з висотою платформи не більше 250 мм та електронними табло для інформування про прогнозований час прибуття транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.