Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

Четвер, 2 вересня 2021, 14:30

Фіала купив завод мінеральних вод у Трускавці для валідольних фанатів Вакарчука

Трускавець

Компанія Dragon Capital офіційно придбала Трускавецький завод мінеральних вод.

Про це повідомляє прес-служба Dragon Capital. 

Група компаній Dragon Capital завершила угоду з придбання 100% акцій групи компаній "Аква-Еко", яка здійснює видобування, виробництво і реалізацію мінеральних природних вод під ТМ "Трускавецька", у міжнародної групи компаній IDS Borjomi International.

"Глобальний тренд зміни настроїв споживачів у бік здорового способу життя у тандемі з багаторазово меншим споживанням мінеральної води на душу населення в Україні у порівнянні з іншими країнами Східної Європи дає підґрунтя стверджувати про великий потенціал розвитку сектору мінеральних вод України. Відома з 1827 року "Трускавецька" є однією з найбільш впізнаваних та популярних мінеральних вод України завдяки своєму мінеральному складу та унікальним смаковим характеристикам" – заявив гендиректор Dragon Capital Томаш Фіала.

За його словами, придбання виробника мінеральних вод є лише першим кроком інвестиційної стратегії комапнії.

"Найближчим часом буде затверджена масштабна програма з розширення та модернізації виробничих потужностей підприємства, а також буде вибудувана потужна дистрибуційна функція, що має суттєво зміцнити позиції "Трускавецької" на ринку мінеральних вод України" – пояснив керуючий директор з прямих інвестицій Dragon Capital Євген Баранов.

Зазначимо, на початку серпня цього року Антимонопольний комітет погодив компанії Dragon Capital придбати завод мінеральних вод у Трускавці.

ТОВ "Аква-Еко" (Трускавецький завод мінеральних вод) – підприємство, яке займається розливом мінеральних столових вод: ТМ "Трускавецька Аква-Еко", "Трускавецька Кришталева" та "Трускавецька Заповідна". Виробничі потужності розташовані у Трускавці.

Додамо, Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг. Кінцевим бенефіціаром компанії є громадянин Чехії Томаш Фіала. Компанія Фіали пов'язана зі скандалом довкола будинку Терлецького на вулиці Сахарова, 52, який виконком Львівської міськради дозволив знести, а на його місці збудувати скляний офіс з підземним паркінгом.

Також на парламентських виборах 2019 року Томаш Фіала був одним зі спонсорів партії Голос Святослава Вакарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.