Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Кам'янка-Бузька

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 13:11

У Кам'янка-Бузькій громаді створять індустріальний парк

Кам'янка-Бузька

Кам'янка-Бузька міська рада оголосила конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької міської ради.

У понеділок, 27 вересня, Кам'янка-Бузька міська рада прийняла рішення про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії Кам'янка-Бузького індустріального парку.

Конкурс стартує сьогодні, 1 жовтня, і триватиме до 14:00 год 1 листопада. А 3 листопада розкриють конверти із поданими пропозиціями. Розмір реєстраційного внеску становить 10 000 грн.

Основні умови конкурсу:

- здатність забезпечення належного функціонування індустріального парку у відповідності до розробленого претендентом бізнес-плану;

- відповідність заявки на участь у конкурсі та бізнес-плану індустріального парку Концепції Кам’янка-Бузького індустріального парку;

- можливість забезпечення переважного використання праці жителів Кам’янка-Бузької територіальної громади;

- наявність комплексного бачення щодо розбудови інфраструктури індустріального парку, здатної забезпечити постійний інноваційний процес, нарощування експортного потенціалу та створення замкнених циклів виробництва продукції;

- наявність пропозицій щодо залучення потенційних учасників індустріального парку відповідно до вимог, викладених у Концепції Кам’янка-Бузького індустріального парку;

- здатність залучення додаткового фінансування для облаштування індустріального парку.

Зазначимо, концепцію Кам'янка-Бузького індустріального парку затвердили ще у 2017 році. Його планують створити на земельній ділянці загальною площею 24,4671 га, яка передбачена для створення і функціонування індустріального парку. Територія вільна від забудови.

Кам'янка-Бузький індустріальний парк створюється на 30 років. Його вже включили до Реєстру індустріальних (промислових) парків України. Планується, що у 2024 році індустріальний парк забезпечить 400 нових робочих місць.

Нагадаємо, польське підприємство розповсюджуватиме матеріали, що рекламують можливість інвестування в Індустріальний парк в Мостиськах.

Додамо, у липні "Мостиський сухий порт" включили до офіційного реєстру індустріальних парків України. А фірма Ріната Ахметова вкладе 15 млн доларів у будівництво сухого порту у Мостиськах.

Зазначимо, Верховна Рада прийняла законопроект щодо стимулювання залучення інвеситицій в побудову індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.