Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трускавець

vartonews

Середа, 5 січня 2022, 10:23

Водопостачання мешканцям Трускавця планують відновити сьогодні

Трускавець

Дрогобичводоканал та Трускавецький водоканал підписали новий договір про надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Про це повідомило видання "Варто".

Вчора, 4 січня, ТОВ "Трускавецький водоканал" та КП "Дрогобичводоканал" уклали договір про надання послуг з водопостачання та водовідведення на 2022 рік.

"Станом на 15:00 врегульована більшість юридичних питань. Наголошую, що договір між Трускавецьким та Дрогобицьким водоканалом − підписано" − повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський у відеозверненні.

Технічну воду у Трускавці мали подати ще вчора ввечері, а повністю відновити водопостачання планують до сьогоднішнього ранку. Затримка у відновленні водопостачання Трускавця спричинена аварією на магістральному водогоні "Гірне-Дрогобич".

Нагадаємо, 3 січня Дрогобичводоканал припинив подавати воду до Трускавця через завершення дії договору про надання послуг з водопостачання та водовідведення. Дві доби технічну воду мешканцям Трускавця привозили у цистернах, а питну можна було тільки купити. 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.