Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 15 лютого 2022, 17:03

Львівська облрада на позачерговій сесії заслухає інформацію про стан готовності тероборони

Львівська облрада

Завтра депутати Львівської облради на позачерговій сесії заслухають інформацію керівників силових структур про стан готовності територіальної оборони.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні президія Львівської обласної ради ухвалила провести позачергове засідання сесії Львівської обласної ради завтра, 16 лютого. На позачерговій сесії депутати заслухають інформацію щодо стану готовності територіальної оборони Львівської області та вжиття невідкладних заходів у випадку надзвичайної ситуації.

Зокрема, на сесії виступлять командир кадру 103-ї Окремої бригади територіальної оборони регіонального управління Сил територіальної оборони "Захід", начальник головного управління ДСНС України у Львівській області, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області, начальник Управління патрульної поліції у Львівській області, керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, начальник Львівського прикордонного загону, начальник Штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України у Львівській області, Представництва Міністерства закордонних справ України у Львові, директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

"Маємо поінформувати населення про стан готовності територіальної оборони Львівської області та те, яких буде вжито невідкладно заходів у випадку надзвичайних ситуацій.

Депутати заслухають інформацію від усіх безпекових та силових структур, тих, які відповідають за цивільних захист населення, щоб дати мешканцям області відповідь на ті питання, які їх сьогодні найбільше турбують. Львівщина не може залишатися осторонь, коли йдеться про безпеку держави та її громадян" − повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Зазначимо, проєкт рішення "Про інформацію щодо стану готовності територіальної оборони та вжиття невідкладних заходів у випадку надзвичайних ситуацій на території Львівщини" підготувала та затвердила профільна комісія обласної ради сьогодні.

Нагадаємо, вчора на брифінгу голова Львівської облради Ірина Гримак зазначила, що щодо фінансування тероборони йдеться про приблизно 18 мільйонів гривень в ініціативі від керівника обласної тероборони, а Львівська облдержадміністрація пропонує 5 мільйонів гривень на фінансування, тож щодо цього питання тривали консультації.

Додамо, за словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, наразі посилюється охорона об'єктів критичної інфраструктури, а спецслужби готові брати ситуацію в області під свій контроль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.