Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Фрідман

П'ятниця, 4 березня 2022, 11:10

Російський бізнесмен Фрідман залишає Меморіальний центр Голокосту Бабин Яр

Михайло Фрідман

Михайло Фрідман виходить з наглядової ради Меморіального центру Голокосту Бабин Яр.

Про це повідомляють Факти.

Ще 1 березня власник Альфа-банку, російський бізнесмен, який народився і виріс у Львові, Михайло Фрідман подав заяву про вихід з наглядової ради Меморіального центру Голокосту Бабин Яр.

Фрідман був одним з ініціаторів та співзасновників центру, які 29 вересня 2016 року взяли на себе публічне зобов'язання збудувати Меморіал у Бабиному Яру.

Михайло Фрідман вирішив вийти з наглядової ради Меморіалу через санкції.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Фрідман заявив, що передасть свою частку в Альфа-банку особам-резидентам України, яких погодить Національний банк. Раніше Фрідман надіслав своїм працівникам лист, в якому засудив вторгнення Росії до України.

Уродженець Львова Михайло Фрідман є головою Наглядової ради Консорціуму "Альфа-Груп". Українська філія російського банку"Альфа-Банк Україна" з 2011 до 2018 року була титульним спонсором фестивалю Alfa Jazz Fest, який з 2018 року називається Leopolis Jazz Fest.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.