Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дрогобич

Середа, 30 листопада 2022, 13:22

Мешканців Дрогобича закликали робити запаси води через знеструмлення водозаборів

Дрогобич

Через знеструмлення водозаборів "Дрогобичводоканал" не в змозі здійснювати видобуток та транспортування води.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

КП "Дрогобичводоканал" закликає споживачів зробити запаси води через перебої в енергосистемі.

"Ситуація з енергопостачанням залишається непрогнозованою. За останній тиждень неодноразово були знеструмлені водозабори "Уріж" та "Гірне". Загалом енергоживлення припинялося більше ніж на 8 годин. Внаслідок цього КП "Дрогобичводоканал" було не в змозі здійснювати видобуток та транспортування води. Будь-які перебої енергопостачання призводять до повного розбалансування гідравлічної системи. У такому випадку транспортування води взагалі неможливе" – заявляють у підприємстві.

"Дрогобичводоканал" наголошує, що для нормалізації гідравлічної системи трубопровідних мереж, якими транспортується вода від водозабору до населених пунктів, необхідно в середньому 10-12 годин.

"Робимо все для того, щоб у ваших домівках, де періодично зникає світло, була вода. Однак не все залежить від нас. Тому просимо вас подбати про запас води у помешканнях" – додали у водоканалі Дрогобича.

Нагадаємо, з 28 листопада через важку ситуацію в енергосистемі "Львівобленерго" вилучив з переліку критичної інфраструктури низку об'єктів – поліклініки, котельні, станції зв'язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.