Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТОВ "Радехівський цукор"

ukrinform.ua

Понеділок, 14 серпня 2023, 14:47

АМКУ розпочав розслідування діяльності ТОВ Радехівський цукор

ТОВ "Радехівський цукор"

АМКУ розпочав справу щодо придбання ТОВ "Радехівський цукор" активів ПАТ "Гнідавський цукровий завод".

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет розпочав розгляд справи щодо купівлі ТОВ "Радехівський цукор" активів ПАТ "Гнідавський цукровий завод".

Підприємство підозрюють у порушенні антимонопольного законодавства.

"Комітетом розпочато розгляд справи про концентрацію у вигляді придбання товариством з обмеженою відповідальністю "Радехівський цукор" активів приватного акціонерного товариства "Гнідавський цукровий завод", що забезпечують здійснення діяльності із виробництва цукру білого (бурякового)" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у 2021 році Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ "Радехівський цукор" за порушення законодавства про захист економічної конкуренції та наклав штраф у 68 млн грн.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу", а також звинуватив у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції дві фірми під час торгів з купівлі нежитлового приміщення у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.