Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортмайданчик

Четвер, 16 листопада 2023, 15:14

У спортшколах Львівщини запровадять платні послуги

спортмайданчик

З наступного року обласні спортивні школи надаватимуть платні послуги, щоб залучати додаткові кошти на власний розвиток.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

З 2024 року в всіх 11 обласних спортивних школах, які перебувають в підпорядкуванні управління молоді та спорту Львівської ОВА, планують запровадити платні послуги.

За словами керівника управління молоді та спорту Львівської ОВА Романа Хім’яка, це дозволить школам отримувати додатковий ресурс для розвитку матеріально-технічної бази, осучаснення спортзалів та обладнання.

"Тренування, як і раніше, залишаться безкоштовними для спортсменів. Йдеться про впровадження додаткових послуг, які школи можуть надавати, щоб залучати додаткові кошти на розвиток. Так, до прикладу, школи зможуть реалізовувати абонементи на відвідування саун, плавальних басейнів, льодових ковзанок тощо, надавати спортивні споруди в оренду для проведення спортивно-видовищних заходів. Досвідчені педагоги зможуть проводити семінари та надавати консультації на платних засадах" – пояснив Хім’як.

Також школи зможуть здійснювати на платній основі автомобільне перевезення спортивних команд, спортивного спорядження, обладнання та інвентарю. У них можна буде взяти на прокат спортивне спорядження, обладнання та інвентар й замовити ремонт та технічне обслуговування спорядження, що використовується для занять спортом.

Чиновник додав, що наразі керівники спортшкіл мають затвердити відповідні розпорядчі документи та положення про надання платних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.