Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Аквапарк Пляж

google.maps

Понеділок, 4 грудня 2023, 14:40

Парковку аквапарку забудують офісами

Аквапарк Пляж

На ділянці між будівлею аквапарку та ринком "Провесінь" збудуть багатоповерховий паркінг та бізнесцентр.

Про це сьогодні повідомили на засіданні комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 грудня, комісія прийняла Проєкт ухвали "Про розроблення детального плану території у районі вул. Наукової, вул. Княгині Ольги", яку опублікували ще 22 листопада. В ній йдеться про дозвіл аквапарку "Пляж" добудувати офіси та багатоповерховий паркінг.

Сьогодні під час обговорення даного питання, уточнили, що йдеться про парковку аквапарку, яка розташована між ринком "Провесінь" та будівлею аквапарку на якій планується будівництво, зокрема прибудова бізнес-центру до будівлі аквапарку.

"Раніше щодо цього проекту проводили громадські слухання, однак його не затвердили, трму що виникало багато спірних питань через те, що детальний план охоплював територію від вул.Наукової до вул. Володимира Великого починаючи від ЦУМу, двох ринків, готелю "Супутник" та заправки. Зараз пропонється зробити меншу менжу опрацювання, охопити лише аквапарк та "Супутник" та червоні лінії північніше в районі ринку "Провесінь" – повідомили на комісії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.