Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Городоцька, 10

google.com.ua

Понеділок, 11 грудня 2023, 14:40

У Львові неподалік від Оперного хочуть збудувати новий готель

вул. Городоцька, 10

У міськраді зареєстрували проект ухвали, згідно з яким на вулиці Городоцькій, 10 планують будівництво готелю. 

Відповідний проєкт ухвали опублікували на сайті Львівської міської ради, депутати повинні його розглянути на сесії міськради, яка відбудеться цього четверга, 14 грудня.

Йдеться про розроблення детального плану території у районі вул. Городоцької, вул. Д. Данилишина, вул. Шпитальної.

Згідно з документами на вулиці Городоцькій, 10 планують збудувати готель. Зазначено, що ця земельна ділянка площею 2,4 га розташована у історичному ареалі міста. Зараз за цією адресою знаходиться одноповерхова будівля з магазинами.

Дозвіл на розроблення детального плану повинно отримати ТзОВ "Городоцький фенікс". За даними аналітичної системи YouControl підприємтсво зареєстроване у Львові більше 20 років тому та займається неспеціалізованою оптовою торгівлею. Власниками фірми є Хавка Любов та ТзОВ "Львів-Інтерсервіс", яке зареєстроване з 1995 року у Львові, займається технічним обслуговування та ремонтом автотранспортних засобів й неспеціалізованою оптовою торгівлею. Керівником фірми є Андрій Колодій, а кінцевим власником був мешканець села Малечковичі Пустомитівського району Петро Хавка, однак зараз власницею зазначено Колодій Христину. 

Зазначимо, що Петро Хавка також володів трьома львівськими фірмами (ВАТ "Львівресурси"  (складське господарство), ТзОВ "Тарастранс" (неспеціалізована оптова торгівля), ТзОВ "Тарас Транс" (допоміжна діяльність у сфері транспорту) та фірмою ТОВ " Топос Плюс" (Неспеціалізована оптова торгівля), що у смт. Запитів Кам'янка-Бузького району.

Нагадаємо, у 2020 році Максим Козицький погодив виділити ТзОВ "Львів-Інтерсервіс" земельну ділянку, площею 0,6990 га, яка знаходиться на території Мурованської сільської ОТГ Пустомитівського району. там фірма мала збудувати комплекс дорожнього сервісу.

 Додамо, у четвер, 14 грудня, на сесії львівської міськради депутати повинні також розглянути проект ухвали щодо розроблення детального плану території у районі вул. Б. Хмельницького, вул. Жовківської, вул. Донецької. Замовниками розробки якого є підприємці, які у 2013 році незаконно збудували павільйон біля Магнусу, а зараз хочуть збудувати новий готельний комплекс на вул. Б. Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.