Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн у школі

Середа, 13 грудня 2023, 15:05

У Львові пропонують на час канікул використовувати басейни у школах для усіх школярів

басейн у школі

Відповідну ухвалу завтра депутати розглядатимуть на сесії Львівської міськради.

Про це сьогодні, 13 грудня, під час засідання комісії освіти у науки Львівської міської ради повідомив начальник управління освіти Львівської міськради Андрій Закалюк.

Під час обговорення питання про затвердження Програми початкового навчання дітей з плавання у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади на 2024 рік, він пояснив, що програма стосується діючих басейнів у львівських школах. Йдеться про те, щоб басейни не пустували під час канікул.

"Мається на увазі, щоб наші басейни у школах, які є зараз, у період канікул, а це досить багато: зимові, осінні, весняні, літні. Це фактично можна назбирати 4 місяці. Щоб ми у цей переіод мали можливість навчати плаванню дітей з інших шкіл" – пояснив Андрій Закалюк.

Відповідну ухвалу опубілкували на сайті Львівської міськради ще 5 грудня. Згідно з документами програма охоплює учнів 2-4-х класів закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади. Оснона її мета – розширення можливостей здобуття вмінь та навичок плавання, залучення дітей до рухової, фізичної активності у канікулярний період та сприяння безпеці на воді серед учнів.

Цю ухвалу депутати розглядатимуть на сесії Львівської міськради, яка відбудеться у четвер, 14 грудня. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.