Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 21 грудня 2023, 13:52

Козицький ліквідував управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА

Максим Козицький

Максим Козицький ліквідував управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА.

Про це йдеться в розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 1197/0/5-23ВА від 11 грудня 2023 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням змінив структуру Львівської ОВА, зокрема, він ліквідував управління транспорту та зв'язку, приєднавши його до департаменту дорожнього господарства. 

"З метою оптимізації структури обласної державної адміністрації та підвищення ефективності державного управління припинити діяльність управління транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації (зі статусом юридичної особи) шляхом реорганізації (приєднання) до департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації" – йдеться у розпорядженні.

Також Козицький доручив департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА розробити штатний розпис і подати на затвердження нове положення про департамент, а начальника управління транспорту та зв’язку Степана Рудницького зобов'язав попередити працівників управління про звільнення.

У новому департаменті дорожнього господарства відтепер працюватиме 46 осіб. Через це загальна кількість посадовців у Львівській ОВА зменшилась до 739 осіб.

Згідно зі змінами, у структурі Львівської ОВА залишиться 20 підрозділів.

Нагадаємо, станом на кінець лютого цього року загальна кількість посадовців у Львівській ОВА становила 751 особа, у травні 2021 року у Львівській ОВА ліквідували департамент ЖКГ, а наприкінці жовтня 2021 року створили управління з питань цифрового розвитку. 

Також у травні цього року у Львівській ОВА ліквідували сім посад у департаменті комунікацій та внутрішньої політики.

Додамо, у 2015 році в структурі Львівської облдержадміністрації відбулися зміни: кількість штатних посад в установі скоротили до 648 осіб та створили 12 структурних підрозділів. Офіційно нова структура Львівської ОДА запрацювала з січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.