Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 січня 2024, 11:28

На Героїв УПА збудують 4-поверховий паркінг, а над ним ще 7 поверхів офісів

візуалізація

У міськраді внесли зміни у містобудівні умови, для того щоб прибудувати нову частину з паркінгом.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 12 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул. Героїв Упа, 73 збудують новий офіс з багаторівневим паркінгом.

"Це проект, який дозволить вирішити питання паркування, оскільки запропоновано 4-поверховий паркінг, який знаходиться на рівні будівництва і зараз вносяться зміни у містобудівні умови, для того щоб прибудувати нову частину, в тому числі з паркінгом" – пояснив Антон Коломєйцев.

Нагадаємо, у травні 2023 року виконком дозволив добудувати новий поверх та провести реконструкцію будівлі на вул. Героїв УПА, 73, а у березні міськрада дозволила перетворити будинок на Героїв УПА на 7-поверховий офісний центр.

Додамо, у вересні 2019 року Львівська міськрада надала "Компанії Ріел-естейт груп" дозвіл на будівництво 14-поверхового офісного комплексу на вул. Героїв УПА, 73. Крім цього, 5 червня того ж року виконком Львівської міськради дозволив будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73, а у лютому 2019 року власник ПП "Медіс" розпочав зводити торгово-офісний центр за цією ж адресою на вул. Героїв УПА, 73.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.