Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

ФБ Козицького

Понеділок, 29 січня 2024, 14:14

Поліція відкрила кримінальне провадження через загибель чоловіка у пожежі геріатричного пансіонату

пожежа

Слідчо-оперативна група попередньо встановлено, що займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

28 січня, близько 20:00 години, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в пансіонаті на вулиці Медової Печери у Львові сталась пожежа. Внаслідок займання 68-річний чоловік, який проживав у закладі, отримав тілесні ушкодження, від яких, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники інших служб поліції Львівщини.

Попередньо встановлено, що займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, вчора у Львові через пожежу у геріатричному пансіонаті загинув чоловік. 

Зазначимо, на початку листопада міськрада підготувала ухвалу про надання геріатричному пансіонату дозволу на розроблення проєкту нового землеустрою. А вже наприкінці місяця Львівська міськрада почала судитися з незаконним забудовником території геріатричного пансіонату.
 
У грудні 2023 року Львівська міськрада офіційно закріпила ділянку на вул. Медової Печери, 71 за геріатричним пансіонатом земельна ділянка. На сесії міськради прийняли ухвалу про передачу ділянки 2,4 га землі пансіонату, яку хотіли незаконно забудувати.

Додамо, у геріатричному пансіонаті до 2024 року планують впорядкувати всі юридичні документи та створити всі необхідні умови для проживання літніх людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.