Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арена Львів

П'ятниця, 9 лютого 2024, 10:04

Стадіону Арена Львів призначили нового керівника

Арена Львів

Керівником державного підприємства "Арена Львів" став Дмитро Сабатович.

Про це повідомляє начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як на своїй сторінці у Фейсбуці.

У середу, 7 лютого, тимчасово виконуючий обов'язки міністра молоді та спорту Матвій Бідний представив керівника державного підприємства "Арена Львів" Дмитра Сабатовича.

"Під час візиту на Львівщину т.в.о міністра молоді та спорту Матвій Бідний представив керівника ДП "Арена Львів" Дмитра Сабатовича. Сказати, що цей обʼєкт потребує потужного кризового менеджменту, складних рішень і сміливого лідерства, – не сказати нічого. За останні роки "Арена" точно стала кращою, але пласт проблем з понад 10-літньою історією досі існує" – заявив Роман Хім'як.

Він додав, що наразі в Львівській ОВА обговорили важливість напрацювання плану розвитку "Арени Львів" з урахуванням безпекової ситуації та соціально-економічних особливостей Львівщини.

"Призначення керівника дуже на часі, адже наприкінці лютого, після зимових канікул, розпочинаються ігри Чемпіонату України з футболу сезону 2023/24. Вже 25 лютого тут зустрінуться Рух та Полісся" – наголосив Хім'як.

Зазначимо, Дмитро Сабатович з липня 2017 року до жовтня 2023 року був генеральним директором ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" ("Укрметртестстандарт"). 

Нагадаємо, у квітні 2022 року Львівська ОВА створила координаційний центр й тимчасовий пункт з розселення переселенців на стадіоні Арена Львів.

А на початку 2023 року стадіону передбачили мільйон гривень компенсації з обласного бюджету за тимчасове розселення переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.